Despre noi

Firma Kasper Agri a patruns pe piata agricola romaneasca in anul 2006, venind in ajutorul fermierilor cu utilaje agricole si piese de schimb.

Datorita contactului direct pe care il avem cu diversi producatori si dealeri din tarile vest europene, putem livra tractoare si utilaje agricole, noi sau second-hand, conform cerintelor clientilor, cuprinzand o gama variata cum ar fi: utilaje  pentru prelucrarea pamantului,  semanat, intretinerea culturii, irigat, recoltat, utilaje furajere, utilaje pentru cartofi, dar si incarcatoare si remorci.

De asemenea, pentru aceasta gama de tractoare si utilaje, si nu numai, oferim piese de schimb si consumabile. Depozitul de la Brasov asigura un stoc constant pentru piesele cu rulaj mare, iar cele care nu sunt pe stoc se pot aduce la comanda.

Pentru a acoperi si mai mult cerintele clientilor, oferim service, in special pentru tractoare John Deere. Mecanicii nostri au o vasta experienta in reparatii, inclusiv la cutiile de viteza, motoare, probleme hidraulice. Detinem masini complet utilate si pregatite pentru service in camp.

Rolul nostru este de a oferi solutii corecte problemelor dumneavoastra. De aceea, nu ezitati sa ne contactati pentru a achizitiona piese de schimb, utilaje noi sau second-hand si pentru service utilaje agricole. Va stam la dispozitie pentru rezolvarea solicitarilor dumneavoastra.