Masini pentru depozitare

Miedema oferă  o gama completa de echipamente agricole pentru recolta de cartofi: de la masini care asigura transportul de pe teren,  sisteme de clasificare a cartofilor si sisteme de clasificare electronice, echipamente de curatare, sisteme de stocare in cutii pentru transportul in camioane.

Buncarele Miedema sunt pentru cea mai mare capacitate posibila, curatare optima si prejudiciul minim la tuberculi.

Cureaua transportoare acopera orice distantain hambar. Toate cablurile sunt integrate in cadru,  ceea ce le face durabile, fiabile si eficiente. Centura in forma de jgheab asigura, de asemenea, o mare capacitate, la viteza mica si mai putine daune.

Unitatile de clasificare fac diferenta de doua ori, avand in vedere gradul lor ridicat de precizie si eficienta lor.Unitatile de clasificare pot fi pozitionate fie direct in spatele buncarului sau in interiorul buncarului complex. Sau unitati de clasificare separate pentru a se integra in linie.

Clasificarea electronica cu camere permite inspectarea tuberculilor din toate partile. Software-ul avansat analizează imaginile foarte rapid si permite clasificarea pe categorii de diametru, forma si calitatea tuberculilor. Capacitatea de sortare inteligenta este de 4 -10 tone pe oră (pentru SG 400 - 4 randuri)si de 5 - 15 tone pe oră (pentru SG 600 - 6 randuri), in functie de greutatea medie a tuberculilor, in conditii optime .

Ultimele produse vizualizate